lunes, 12 de noviembre de 2007

¿Gañamos un punto ou perdemos dous?

Todos tiñamos claro que era un partido dos mais importantes da tempada, ainda que evidentemente non iba a decidir nada, xa que quedan xornadas.

Empezamos o partido con imprecisions, e realmente notabasenos nerviosos, e con ganas de facer as cousas ben pero precipitandonos. En un par de xogadas do Pibe, unha que lle pon a Cutrin o borde da area, para que anote maxistralmente cruzandolla o porteiro do Grixoa. O segundo nunha boa xogada do arxentino, na que se vai pola banda de dou xogadores, pon moi ben o balón o segundo pao, na que Pampin co acerto anotador que o caracteriza, mete o balón na escadra dereita da porteria de Ares, cun remate de cabeza sensacional.

Imos o descanso coa sensación do traballo ben feito, e pensando en que se no nos anotan un gol antes dos 15-20 minutos da segunda parte, o partido non se nos escapa.
Con tan mala sorte que no minuto 50 encaixamos un gol, que nos fai presa dos nervios. O Grixoa insistia e insistia acadando o empate a falta de 10 minutos.

O mellor de todo pode ser os 5 puntos que lle seguimos sacando o segundo clasificado, que nos deixa coas mesmas opcions. E tamen a cara dos nosos xogadores, o final do partido, os cales o empate lles parecia pouco resultado tal e como foi o partido. Eso quere dicir que somos un grupo campión, e imolo a seguir demostrando, por onde vaiamos.

Animo rapaces, que seguimos facendo historia, a base de traballar, traballar e traballar. E que sexamos conscientes de que todos (ata eu jejeje) somos importantes.

Ademais debemos de estar orgullosos, de que todos esten pendientes de nos, ata xente que non ten nada que ver co equipo. E por eso busquei esta frase que o di todo...:

"Se ha alcanzado la excelencia como líder cuando la gente lo sigue a uno a todas partes, aunque sólo sea por curiosidad"