lunes, 14 de enero de 2008

Faltan 15 encontros, 45 puntos en xogo!! Xornada de transición e sorpresa en Cacheiras.

Antes de nada disculparme pola tardanza, xa que sempre teño a crónica do partido o domingo pola noite. Pero debido a que un redactor se "rajou" teraa que facer o de sempre. Matias vai tomando nota, para a semana que ben.

Lamela - Praiña, en principio un partido sinxelo, que o final cumpriu as espectativas. Tres puntos os locais, e os de Reis que siguen na zoa baixa doa clasificación, como dician os propios xogadores, esta non era a sua guerra. Xa que os rivais directos veñen agora - Sionlla, Palmeira, Tordoia.... -. O equipo de Teo, plantexou o partido en busca dun valioso punto, defendende e sen sair moito da coba. Tarde o tremprano, o gol caeria, e de que maneira... Robert controla un balón o borde da area, fai un caneo dun palmo de terreo, golpeando o balón co exterior do pe, este entra como un autentico obús na porteria defendida por Diego.
A continuación e ainda na primeira parte, a fortuna aliouse con nos, xa que nun centro-chut de Jacobo, o balón entra na porteria do Praiña sen que o porteiro poida evitalo. No descanso e co resultado moi favorable, empezamos a facer un xogo vistoso e combinativo que a postre remataria co resultado final de 4-0. Cutrin dende o borde da area e con calidade, e Matias despois de xogada persoal, axustando o segundo pao o balón, foron os autores dos tantos nos segundos 45 minutos.

Un partido máis, e a distancia segue estando ahi. Próxima parada PORTOMOURO!!!